Skoči na glavno vsebino
Letos so bili dijaki pri vseh zaključkih izobraževanja zelo uspešni.
K zaključnemu izpitu v programu mehtaronik operater je pristopilo 15 dijakov, 14 dijakov je je zaključni izpit uspešno opravilo. 
Prav tako so bili uspešni dijaki v programu strojni tehnik. Vsi dijaki, ki so pristopili k opravljanju vseh delov mature so bili uspešni. Najuspešnejši je bil Enej Kofol.
Še boljši rezultat pa so spisali dijaki splošne mature. Vseh 43 dijakov, ki so opravljali maturo v spomladanskem roku, je bilo uspešnih. Njihov povprečen točkovni rezultat je  20,8 točk. Najbolj so se izkazali Eva Močnik Gašper Kokalj in Manca Pavšič, ki so dosegli 30 ali več točk. Vsi trije zlati maturantje so prejeli Priznanje šole. Prav tako sta za vrhunske rezultate na tekmovanjih Priznanje šole prijela še Aljaž Kos in Darijan Čelik. Aljaž za dosežke na tekmovanjih iz znanja matematike, fizike in računalništva, Darijan pa za dosežke na področju kemije.
 
Vsem dijakom čestitamo za uspešen zaključek izobraževanja in jim želimo mirne, dolge počitnice ter uspešno nadaljnjo poklicno ali študijsko pot.
Ponosni smo na vas!
 

 

Dostopnost